Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Sommarförälskelsen eller FOMO

1 jun , 2013, 15.52 peppe

 

Varje år är det samma sak. När april övergår i maj för att  blixtsnabbt bli juni känns det som om jag inte riktigt hinner med.  Jag vill göra allt och alla kvällar då jag sitter inne och ser att det fortfarande är ljust utanför fönstret får jag lust att kasta mig på cykeln och ta en tur runt Sommarhelsingfors. Jag drabbas av samma sommarförälskelse varje år. Finland är makalöst vackert just nu. Min FOMO (Fear of Missing Out) når helt nya höjder. Allt händer nu. Och samtidigt som jag vill gå på alla fester i Helsingfors vill jag också vara på landet. Bada bastu, klippa gräs, läsa böcker och kasta sten i havet med Vidar.

En liten tröst är att det blir en lång sommar i år. Om drygt en månad flyttar vi över Atlanten. Då missar jag visserligen samtliga kalasoch parkhäng  i Finland, men jag antar att det är okej. För det kommer ju alltid fler.

Läs också

Kommenteringen är stängd.