Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Sommaren, livet, perfektionen

24 jun , 2013, 16.35 peppe

 

Nån skrev att man kämpar och kämpar, biter ihop och lovar sig själv att det är sista gången man genomlider en vinter och sen när sommaren är kommen är all kyla, snö och mörker förlåtet. Vi nordbor är hunsade av klimatet och tacksamma för det lilla goda. Eller jag är precis sån. Efter svarta dagar och slask är jag så tacksam över ljuset, värmen och grönskan att jag gärna lever resten av mitt liv i det här landet (där det uppenbart inte är meningen att det ska bo människor). Också livet med barn blir så mycket lättare på sommaren. Man drar på ett par shorts och en t-skjorta och så är man klar att gå ut. Inget trixande med galonbyxor och kliande mössor. Jag går omkring och nynnar glada sommarvisor och är så himla lycklig. Må det alltid vara sommar.

Läs också

En kommentar

  1. Jill skriver:

    Jag tror bestämt att det alltid är sommar dit du är på väg. :) Nästa vår får du berätta om det var så härligt som man tänker sig.

Kommenteringen är stängd.