Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Djur, människor och karaoke

26 jan , 2013, 08.32 peppe

 

Om några få dagar är vår resa slut och det är dags att återvända till vardagen i Finland. Jag är otroligt tacksam för att vi har haft möjlighet att vara borta i en månad. Vidar kan nästan lika många ord på thai som på svenska och finska och han har fått träffa massor av människor och djur.

I går kväll åt vi middag på en traditionell restaurang där man sjunger karaoke varje fredag och lördag. Innan vi hann hindra honom hade Vidar klättrat upp på scen, fått en mikrofon och var mitt inne i en duett med en okänd kvinna. Efter den tredje låten var vi tvungna att tvinga ner honom från scenen.

Till Vidars stora glädje har den här semestern varit full av djur. Förutom alla hundar som springer omkring fick vi sällskap av en ko en dag då vi åt lunch. En annan dag blev vi hembjudna till en ny bekantskap och vi träffa hennes fåglar. Och så finns det katterna som snällt låter sig klappas av vår son. Det verkar som om alla djur här har samma vänliga temperament som landets invånare verkar ha.

Läs också

Kommenteringen är stängd.