Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Peace out

17 jun , 2013, 10.43 peppe

 

Vi packar, planerar, annulerar prenumerationer och försöker lära Vidar prata engelska (det enda han kan är att räkna till tio, sjunga itsy bitsy spider och säga Peace out när han vill ta farväl. Vi tänker att han ändå har en ganska bra grund där). Om bara tre veckor går flyget till Los Angeles. Bokhyllan är redan nerpackad och satt i förvar. Vi tar bara med oss några klädesplagg. Magnus gör upp scheman för hur han ska laga mat och sköta hem och jag är smånervös över att studera igen. Skriva tenter och lämna in arbeten. Det är snart tio år sedan jag blev pol mag från Helsingfors uni. Tiden går obehagligt fort.

Jag tittar in här några gånger innan vi åker, men i framtiden kan ni följa med Vidars, Maggans och mina äventyr på Twitter (där heter jag Peppepeppepeppe, eller så söker ni bara på Peppe Öhman) och naturligtvis på bloggen Livet & Helsingfors. Om ni vill alltså.

Läs också

2 kommentarer

  1. Jill skriver:

    Språket kommer i ett nafs när ni kommit dit, det är helt otroligt hur snabbt små barn lär sig nya språk. Ha det bäst och jag följer givetvis med bloggen!

  2. peppe skriver:

    Jill: ja man blir grön av avund hur snabbt de lär sig.

Kommenteringen är stängd.