Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Att flyga med barn

18 okt , 2010, 12.00 peppe

 

Nu är jag ju ingen expert när det kommer till att flyga i sällskap av ett spädbarn, men mitt bästa tips är att som förälder inte ta med så mycket egen läsning. Man blir liksom underhållen på andra sätt.

Läs också

4 kommentarer

 1. Michaela skriver:

  Eller beror det kanske på att man själv hamnar underhålla? Flög till Barcelona när A var 6 månader och har nog aldrig blivit så mycket dragen i håret som då, men det var ändå bättre än att han sku försöka ta grannens tidning.

 2. peppe skriver:

  Hahaha! Lite mer det kanske. Som tur är Vid är ganska sömnig man och sov hälften av resan. Sedan arrangerade han program för Magnus i form av en stor blöjbytningssession.

 3. Bakpappa skriver:

  Amma när ni lyfter och amma när ni landar (ifall du ännu ammar). Och sen med en under ettåring så brukar det gå att boka ”sängar” som det går att fästa längst fram i kabinväggen. De tycker jag har varit guld värda när vi flugit med babyn. Får man en sån säng bokad så gäller det bara att få ungen lagom trött så den slocknar fort på flyget. Hur man fixar lagom är sen en helt annan femma… Flyget ner till kontinenten är ju sen sådär lagom långt så mamma/pappa hinner få lite egen tid också när babyn sover…

 4. peppe skriver:

  tyvärr har jag aldrig ammat, men Vidster hade inga problem med landning och lyftning (?). Synd att jag läste om sängen först nu, den kunde ha varit praktisk, nu sov Vid turvis i min och Magnus famn.

Kommenteringen är stängd.