Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Lördagar

23 okt , 2010, 09.50 peppe

 

Nu när klockan visar kvart i tio på lördag morgon förmodar jag att ni nyligen vaknat och kanske sitter vid frukostbordet och gör Duellen i Hbl. Kaffet i koppen framför er ryker lite och den där goda ostsmörgåsen med tomat kommer att vara uppäten om mindre än två minuter. Ute är det kallt, men solen tittar fram och ni planerar kanske en liten promenad senare idag. Eventuellt blir det middag och ett glas rödvin på kvällen. Det ser ut att bli en bra lördag.

Jag hade morgonpasset idag och har således varit vaken sedan 6.30. Det som jag ser mest fram emot den här lördagen är att smyga in en tupplur. Jag hoppas att min framtid senare idag ser lika ljus och lovande ut som er.

Läs också

4 kommentarer

 1. Johanna skriver:

  Vi har det riktigt iskallt här i Norge. Trodde att jag hade härdat mig i Finland efter alla iskalla vintrar som jag upplevt. Men nej, undrar om inte denna vinter blir rekordkall?

 2. peppe skriver:

  Usch, jag vänjer mig aldrig riktigt vid kylan. Dra på dig ordentligt med kläder och belöna dig med kakao ibland.

 3. Christina skriver:

  Är det okej att fråga när Vidar går och lägger sig? Vi sover lite längre på morgonen med en tös som är en månad yngre än han. Jag skratta lite åt det där med det rykande kaffet, ja.. Konstigt nog är det alltid kallt när man skall dricka det, för att inte tala om ostsmörgåsen som nästan hunnit börja svettas:)

 4. peppe skriver:

  Hahaha! Den svettiga ostsmörgåsen är mycket bekant också här… Vidar lägger sig ungefär halv åtta och vaknar ALLDELES för tidigt (alltså 0600).

Kommenteringen är stängd.