Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Barn på restaurang

2 mar , 2011, 16.22 peppe

 

Till vår stora glädje har det inte varit omöjligt att gå på restaurang med Vidar. Det är visserligen lite bökigare än att äta med vuxna och finns det ingen barnstol förbränner man antagligen lika många kalorier som man inmundigar, men det går! I söndags åt vi till exempel lunch på Tori. MED barnet.

Läs också

2 kommentarer

  1. Anan skriver:

    Aina jaksan ihmetella tata ’voiko-lapsia-vieda-ravintolaan’ keskustelua Suomessa. Taalla Tel Avivissa on itsestaan selvaa etta vauvoja ja lapsia voi tulla ja on ravintoloissa, myos myohaan illalla, joka paikassa on syottotuolit (mutta ei pallomeria yms eika mielestani tarvitsekaan!) ja lapsi saa runsaasti positiivista huomiota henkilokunnalta ja kaikinpuolin on tervetullut olo. Toki me vanhempina huolehditaan etta 1v 2kk ei myoskaan hairitse muita ruokailijoita.

  2. peppe skriver:

    Jag håller med om att man på andra håll i världen har en mycket met avslappnad inställning till att äta ute med barnen. Vidar har ätit på restaurang i Paris, Stockholm och Bangkok och det har fungerat hur bra som helst.

Kommenteringen är stängd.