Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Sommarlov

3 jul , 2011, 18.15 peppe

 

Tekniskt sett kan man väl inte ha sommarlov om man inte har en skola att sommarlova från, men bara några dagar ute på landet har levererat klassiska sommarlovselement som att simma i havet så många gånger att håret inte hinner torka mellan doppen, äta smultron, gå barfota på sandvägar och inleda vattenkrig.

Läs också

2 kommentarer

  1. Therese skriver:

    låter helt underbart tycker jag =) vi har spenderat de senaste 2 veckorna på bondgård (mommi och moffis) med vår 5-åring och vår 1-åring…
    gräs på knäna, blåmärken här och där, sand och grus mellan tårna, myggbett över allt och helt överlyckliga barn. men, det ska bli skönt att åka hem till eget hus och gård =) borta bra men hemma bäst!

  2. peppe skriver:

    Jag vet precis vad du menar. det är alltid extraskönt att komma hem.

Kommenteringen är stängd.