Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Nytt på inlärningskurvan

24 jul , 2011, 11.14 peppe

 

Detta har hänt:

Vidar har lärt sig att öpnna dörrar. Jag har lärt mig att låsa toalettdörren.

Läs också

3 kommentarer

  1. Ensamma mamman skriver:

    Vidar och min lilla e följer nog samma kurva. Hon går äntligen, om än stapplande, och har samma dörrfas på gång. Verkligen knepigt då hon även lyckats öppna ytterdörren och vi bor i höghus med en jäkligt obehaglig trappa. Puust. (Fast innan vi hinner blinka så är det droger och suspekta flick- eller pojkvänner vi får oroa oss för, så det är väl bara att passa på att njuta av dessa förhållandevis små utmaningar i vardagen…)

  2. Ensamma mamman skriver:

    … och så måste jag tillägga att det där om obehaglig trappa lät lite fel när jag läste igenom min kommentar såhär i efterhand. Särskilt obehaglig är den väl inte, snarare livsfarlig för den som just lärt sig gå.

  3. peppe skriver:

    Jag hör dig. Vidar är också helt besatt av trappor och föredrar dem till och med före lekparker.

Kommenteringen är stängd.