Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Sovmorgon

31 aug , 2011, 20.40 peppe

 

Det händer verkligen inte ofta, men i morse sov Vidar till klockan åtta. Det gjorde visserligen Magnus och mig mycket nöjda och utvilade, men så här oss emellan var jag säker på att barnet dött i sömnen. Att vakna klockan halv sju är visserligen ingen fest, men då vet man iallafall att ungen lever.

Läs också

2 kommentarer

  1. Ensamma mamman skriver:

    Hej! Fast jag har på känn att du visste att jag läser även här. Sen måste jag skryta med att alla mina tre barn sover till 9-10. ;) Trots att dom lägger sig vid 20-tiden. Men så har jag, tack och lov, begåvats med ytterst väl sovande barn.

  2. peppe skriver:

    det är stort. verkligen stort (och du förtjänar det). GRATTIS!

Kommenteringen är stängd.