Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Lekkompisar

12 jul , 2012, 11.16 peppe

 

Fördelen med att ha goda vänner med barn i samma ålder som ens eget är att ungarna underhåller varandra dagarna i ända. Som förälder kan man då pusta ut lite mer än vanligt. Eller åtminstone vara lite mindre aktiv i själva lekandet. Trots att min  kärlek för min son är oändlig märker jag att min största drivkraft som förälder är att få vara i fred en liten, liten stund. Det är det jag lever för. Åtminstone delvis.

 

Läs också

2 kommentarer

  1. Nea skriver:

    En av föräldraskapets paradoxer :-) Det är lite samma sak som då barnet är en liten bebis så väntar man bara att man ska få lägga det och sova igen och sen då det sover så har man ledsamt efter det. Men barn är bara så 100% närvarande hela tiden…

  2. peppe skriver:

    Exakt så är det. Man saknar dem ständigt då man inte är med dem och längtar efter fritid då de klänger på en.

Kommenteringen är stängd.