Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Lättnaden

14 sep , 2012, 10.28 peppe

 

Är ni bekanta med den fantastiska känsla av lättnad som infinner sig då man lämnar av sitt barn på dagis och hen bara vänder sig om vinkar och glatt försvinner in i lekrummet. Sådana dagar är med lätta steg man promenerar ner för Båtmansgatan.

Läs också

4 kommentarer

 1. Jennie skriver:

  Javisst, en lättnad som nästan övergår i snopenhet över att det plötsligt gick så bra! Upplevde det en morgon förra veckan. Jag kom till dagis beredd på värsta ångest-scenariot (baserat på tidigare erfarenheter) och sen gick luften ur mig totalt när det bara blev en vinkning och ett leende. Men ÅÅÅHH så skönt det kändes.

 2. Micaela skriver:

  …ja och det långa ansiktet man gör då barnet inte vill komma hem från dagis, blott meddelar att hen skall leka en liten stund ännu. Näin meillä just nu.

 3. peppe skriver:

  Micaela: hehe, fina ungen. Vet känslan.

 4. peppe skriver:

  Jennie: man är plötsligt tio kilogram lättare (och lite snopen)

Kommenteringen är stängd.