Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Föräldrafika

24 feb , 2013, 14.44 peppe

 

Min kompis Muluken undrade om jag kunde tipsa er om föräldrafikat i Sörnäs. Det kan jag såklart. Here goes:

 

FÖRÄLDRAFIKA HOS FÖRENINGEN ARBETETS VÄNNER I SÖRNÄS PÅ BJÖRNEBORGSVÄGEN 1

Arbetets vänner i Sörnäs är en kulturförening som vill bjuda sina medlemmar möjlighet till en meningsfull fritid. I AV:s regi fungerar ett flertal verksamhet, allt från Capoeira för barn, Astangayoga och Bridge till matcirkeln.Den 25 februari inleds föräldrafika för alla mammor, pappor och barn som vill träffas och umgås under lediga former. Föräldrafika ordnas varannan måndag kl. 10.30-12.30

Ekonomirådgivare Janine Smeds på Marthaförbundet inleder kl.11.00 med tips om hur familjen kan planera sin ekonomi. Föräldrafika äger rum på Arbetets vänner i Sörnäs lokal på Björneborgsvägen 1 i Munkshöjden.
Kaffe/te och frukt serveras.För mera information,anmälning och förfrågningar, kontakta Muluken Cederborg (mulukencederborg@gmail.com) eller tel 050-5169242

Läs också

Kommenteringen är stängd.