Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Frukostskilsmässa

31 mar , 2010, 17.20 peppe

 

Medan jag matade Vidde gick Magnus till bageriet runt hörnet och köpte lite färskt bröd, sneddade sedan via Kaffecentralen för lite take away-kaffe, till Alepan tvärs över gatan där han köpte nypressad apelsinjuice och dukade till slut upp allt för mej.

Jag:
”Det här är det bästa som hänt mej någonsin! Kan du göra samma sak imorgon?”

(Man kunde ju tro att min son skulle vara det bästa som hänt mej, men nu gillar jag verkligen frukost.)

Magnus:
”Ja love, det kan  jag. Jag kommer att göra det varje morgon tills jag återvänder till jobbet om drygt två veckor.”

Jag:
”Jag är så lycklig att jag nästan börjar gråta.”

Magnus trött:
”Och jag blir allt säkrare på att min nästa hustru inte ska vara en MUPP som du.”


Läs också

En kommentar

  1. Anonym skriver:

    Sällan ser man HBL:s övergång till lokaltidning för huvudstadsregionen som i detta inlägg. Kannisto, Kaffecentralen och annat mysigt söder om Bulevarden. Som Helsingforsare är det ju förstås kul med perspektiv från sin hemstad, men samtidigt tycker man nog synd om stackarna utanför Ring Tre som får ty sig till andra tidningar.

Kommenteringen är stängd.