Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Små pojkar och flickor

31 mar , 2010, 16.51 peppe

 

Igår gjorde vi ett spontanbesök på H&Ms barnavdelning. Här lärde jag mej att små gossar skola klä sig enbart i mörka kläder med bil-, robot- eller båttryck, medan små töser får en orgie i rosa, Hello Kitty och blommor på sin lott. Nu undrar jag: vad händer om jag går bärsarkagång, trotsar systemet och klär Vidar i flickfärger? Kommer vår son att bli transvestit, gay, mobbad, utfrusen, identitetslös eller bara allmänt sexuellt förvirrad? Eller kommer kanske H&M att lägga en fatwa över mej? Jag blir tvungen att sova över hos Bono i Dublin och se på då Viddes rosa klädesplagg bränns på bål.

Det känns som ett oerhört eldfängt och spännande experiment.

, , ,

Läs också

4 kommentarer

 1. Elin skriver:

  Gud vilken söt baby!

 2. peppe skriver:

  Tack! Han har en väldigt skön personlighet också så vi är väldigt nöjda.

 3. Kakkakaffe-Eva skriver:

  Därför sätter jag inte min fot på hms barnavdelning heller. För jag spyr på Hello Kitty och avskyr biltryck.

 4. peppe skriver:

  Så skönt att höra att jag inte är ensam!

Kommenteringen är stängd.