Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Att flyga med barn

20 okt , 2010, 21.20 peppe

 

Det var inte alls så svårt att flyga med en bebé. Om man bortser från fem evighetslånga minuter då Vidar trötthetsgrät i 80 decibel (antagligen de fem längsta minuterna i våra medpassagerares liv) sov han som en.. eh… baby? Först i Magnus famn och sedan min och till lut delvis på vår japanska bänkgranne.

Det som ingen nämnt var att man bli behandlad som en kunglighet då man drar på ett spädbarn Vi fick gå förbi alla köer och till och med den franska personalen på CHG var snälla och tålmodiga som små mormödrar.

Läs också

8 kommentarer

 1. Anna skriver:

  Blev också förvånad över hur lätt det gick att flyga med barn första gången vi gjorde det. Hade nog också en del trötthetsskrik men överlag gick det bra, mjukisdjur delades ut och kabinpersonalen log!

 2. peppe skriver:

  Precis, inget att vara rädd för alls. Och som sagt var folk så sjukt trevliga och snälla när man visade upp sin lilla bebé.

 3. Jan Wikström skriver:

  Det är alltså fråga om ett litet barn, dvs. en bebis, bäbis eller baby. Såna kallas kanske bebé på nåt annat språk än svenska.

 4. Sanne skriver:

  Du vet nog inte vad en decibel är.

 5. peppe skriver:

  Jan Wikström: okej.

 6. peppe skriver:

  Sanne: antagligen inte. Ännu.

 7. B. Wisser skriver:

  Jag förordar begreppet ”spädbarn” och tar starkt avstånd från användandet av Jan Wikströms anglicismer i svenska språket.

 8. peppe skriver:

  B.Wisser: hhihih. Bästa signaturen iaf.

Kommenteringen är stängd.