Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Flyga med barn

29 Dec , 2011, 11.20 peppe

 

Det här med ett flyga med småbarn går att jämförbara med en förlossning. Stunvis är det så smärtsamt att man önskar sin egen död. Ibland möter man glimtar av ljus och sen är det bara fruktansvärt igen. När man plötsligt nått sitt mål är man så nöjd att man på nåt mirakulöst sätt glämmer bort kaoset och sin egen dödslängtan och sätter igång att planera nya motsvarande projekt.

Men tack hörni för tipsen! Vi försökte testa Joeys, men Finnair ville inte uppgradera oss till business class. Däremot funkade små belöningar och nya spel samt egen säng (”säng”) på golvet framför oss riktigt bra. Åtminstone stundvis.

Läs också

3 kommentarer

 1. Vidars mamma skriver:

  Hörde just att Vidars småkusin (lika gammal, dvs. 3 år) flög till LA för julen, skulle ärligt fundera på att såga av mina ben med en rostig gammal sked än att ta ett långt flyg med Vidar och hans lilla syster.

 2. peppe skriver:

  Hahaha!Jag antar att dina erfarenheter inte varit så värst goda då det kommer till att resa med barn.

 3. Lisa skriver:

  Ojdå, det låter ju inget vidare.
  Efter att ha varit med om en och annan flyga med barn fadäs själv, har jag varit med och bidragit till en ganska omfattande Flyga med Barn Guide. Där kanske du kan hitta lite tips inför nästa flygresa?

Kommenteringen är stängd.