Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

En diskret vinkning

19 apr , 2012, 23.01 peppe

 

I dag var första dagen då jag hämtade Vidar från dagis och han inte kastade sig i min famn. Istället gav han mig en diskret vinkning och fortsatte spela fotboll. Det var lite sorgligt, men också fint.

 

För övrigt skrev Hbl i dag om Rättviseförmedlingen. Jag gjorde misstaget att ögna igenom de tre senaste kommentarerna och blev lite illamående av folks vidirghet.

Läs också

5 kommentarer

 1. Ensamma mamman skriver:

  Jag känner igen det där. :) Men jag brukar tänka att det är bra att de trivs så fint på dagis! Jag är nog ganska säker på att det tycker om sin mamma ändå. Och gällande de fula kommentarerna kan jag inte annat än konstatera att det finns så otroligt många ouppfostrade mänskor där ute. Huj. Synd att de knappast ens förstår att skämmas.

 2. Micaela skriver:

  Först, om Viddes ”kyla” vid avhämtning. Det har hänt mig också, den lille bara fortsätter skuffa sin skottkärra eller vad det nu är han råkar hålla på med. Där står jag med lång näsa och motar tillbaka maggropskänslan (HAN ÄLSKAR MIG INTE LÄNGRE!!!) så fort jag kan.
  Alla pratar om att det är fint att den lille håller på att bli självständig (NEJ!) och jag försöker hålla med så gott det går.

  Stoppa tiden.

  Sen om punkt två, det finns alltid typer med trötta själar som glömt ta bort de bittra glasögonen. Skit i dem.

 3. peppe skriver:

  Tack för dina tröstande ord!

 4. peppe skriver:

  Du har som vanligt helt rätt. kram!

 5. Helena skriver:

  Var kommer allt det där hatet ifrån undrar man ibland…

Kommenteringen är stängd.