Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Tillbaka!

3 sep , 2012, 18.21 peppe

 

Jag vet att det hör till dålig bloggsed att låta bli att blogga på mer än en vecka, men till mitt försvar måste jag säga att min dator dog en gruvlig död och återuppstod först i dag. Hoppas att ni har förståelse.

Andra saker som hänt är att jag fick hänga på modeveckan i Stockholm i dagarna tre. Barnlös och fri som vinden glassade jag runt på Berns bland de vackra människorna. Jag vill inte påstå att jag inte skulle ha saknat min familj, men när jag steg in i vår lägenhet och det såg ut som om vi hade haft inbrott (de hade vi inte, möjligtvis bara besök av Råddmannen) och Magnus och Vidar kastade spaghetti på varandra i vredesmod övervägde jag för bråkdelen av en sekund att tyst, tyst stänga ytterdörren och ta en taxi tillbaka till flygfältet. Sedan ändrade jag mig och återgick till det stökiga, men kärleksfulla familjelivet.

Läs också

2 kommentarer

  1. Anna skriver:

    Haha ”såg ut som om vi hade haft inbrott”. På ett sätt lite charmigt även om det kanske inte var din första reaktion förstås.

  2. peppe skriver:

    För bråkdelen av en sekund famlade jag efter telefonen för att ringa polisen, men sen förstod jag vad som hänt. Vidar och Magnus ensamma hemma.

Kommenteringen är stängd.