Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Läser och tänker

27 mar , 2013, 18.38 peppe

 

Hej,

jag läser och tar till mig era kommentarer. Är också ytterst tacksam för att ni kommer med så sakliga och intressanta texter. I dessa tider är det verkligen ingen självklarhet. Ibland känns det som om folk bara blir hemskare och hemskare i sina kommentarer och att gränser hela tiden förflyttas. Saker som var otänkbara att säga högt kan man nu slänga ur sig hur som helst.

Själv har jag under de senaste dagarna lärt mig hur skört livet är och funderar mest på hur viktigt det är att umgås med familjen och sina närmaste.

Läs också

En kommentar

  1. Visst är livets tråd skör och ibland är det bra att bli påmind om det. Själv åkte jag förra påsken i ilfart till Borgå sjukhus då laboratorieprover visade att ett värde var åt fanders. Nå, labbprovet visade fel, men det var ett slags väckarklocka ändå.
    En glad och lugn påsk önskar jag dig och din familj!

Kommenteringen är stängd.