Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Boktipset

13 apr , 2010, 22.50 peppe

 

I ärlighetes namn var jag ganska skeptisk när jag började läsa Föräldrarnas tvärtemotbok. Pärmen fick mej att tänka på småroliga sanningar om hur tassigt det kan vara att ha barn. Men efter att ha läst de fyra första (av 49) föräldraberättelser, är jag omvänd. Det här verkar vara en riktigt bra bok. Jag återkommer med  recension inom kort.

Alltför ofta växer små vardagliga problem sig stora i familjen – och till sist vet vi som föräldrar inte hur vi ska göra för att komma vidare. Gör tvärtemot, säger författarna och föräldracoacherna Anna Glas och Åse Teiner.


Läs också

En kommentar

  1. Åse Teiner skriver:

    Vilken vass och skön blogg! Egotrippade och googlade på min och Annas bok och hamnade här. Jag kommer tillbaka och ser fram emot din recension av Föräldrarnas tvärtemotbok!
    //Åse

Kommenteringen är stängd.