Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Area codes

29 aug , 2010, 13.03 peppe

 

Jag vet ju att Vidar inte förstår engelska ännu, men kan det sätta nåt slags kvinnoföraktarprägel på honom då den enda musik hans far spelar för honom är typ Ludacris och Nate Dogg med lyrik som:

I’ve got hoes
I’ve got hoes
In different area codes
Area codes
Hoes
In different area codes
Area codes

Läs också

6 kommentarer

 1. Hannah skriver:

  Hmm… jag funderar lite ibland om det är så bra att jag hjärntvättar mina barn med mötley. Lilla sonens favorit är Shout at the devil (Shåit shåit shåit åt te jevil sjunger han..). Å det där med kvinnosyn, Girls Girls Girls at the dollhouse at ft.lauderdale, rockì’n in atlanta at the tattletails.. jag borde ju inte vara den som lär dem om strippor. Nej. Tur att de ännu inte förstår engelska tänker jag när vi har allsång i bilen påväg till dagis.

 2. peppe skriver:

  hahahaha! Ni har alltså en egen liten kör som sjunger kvinnoförnedrande låtar?

 3. An. skriver:

  Katrin Zytomierskas son har en likadan giraff, och hon skriver i sin blogg för nån dag sen att orsaken att ungarna gillar giraffen är att det tillsatts vaniljsmak i plasten. Ganska lömskt!

 4. peppe skriver:

  Jag läste också det där. Kan det stämma? Ibland får jag en känsla av att Katrin skiriver vad som helst för att provocera. Dessutom smakade jag i smyg på Giraffen och kände bara gummi…

 5. An. skriver:

  Jag försöker nu bara tänka mig hur många noijiga mammor som läst Katrins blogg och genast gått och tuggat på husets giraff (och alla andra leksaker också). Kanske det som var meningen? Nå, lite fakevanilj har väl ingen ännu dött av…

 6. peppe skriver:

  hahahaha! fatta makten den kvinnan har?

Kommenteringen är stängd.