Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Code brown

13 sep , 2010, 15.39 peppe

 

Idag hände det som inte får hända. Om vi säger så här: situation code brown uppstod i Vidars blöjor medan jag åt lunch med en vän på Strindberg. Första gången jag fick uppleva hur det är att byta på min son på en offentlig toalett.

Jag har varit med om enklare och roligare saker.

Läs också

11 kommentarer

 1. Anna skriver:

  Med tanke på hur mycket du verkar flänga på stan tycker jag att det låter som ett smärre mirakel att det inte hänt tidigare?! Kul är det aldrig men det blir värre kan jag berätta när dom små börjar röra på sig ordentligt och tycker att diverse stolar och borstar är the shit! (och då för dom på ett positivt sätt, för mamma/pappa på ett negativt sätt..)

 2. Anna skriver:

  Kanske inte så uppmuntrande såg jag nu, sorry! Du får helt enkelt hoppas på att det tar ytterligare 6 månader innan det händer igen!

 3. peppe skriver:

  Hahaha! Mycket prat om The Shit i det här inlägget. För övrigt bara bra att du varnadr mej.

 4. tormenta skriver:

  Prova tågtoalett – det är keikkor! =) Helst med ett barns som inte längre vill ligga still på skötbordet utan kränger, fäktar och försöker riva i blöjan. Hörs kanske att jag är lätt traumatiserad efter upplevelsen.

 5. tanja skriver:

  Jag har också bytt på en tågtoalett, men jag hittade inte skötrummet så jag blev tvungen att byta i den vanliga toaletten! Byttans lock fast (mycket nödvänigt), sen en unge vars rygg rymms just och just att ligga på locket och naturligvis det största lasset ever hittas i blöjjan. Det var inte roligt, inte såhär i efterhand heller!

 6. peppe skriver:

  Tormenta: skulle aldig våga. Vid får börja åka tåg när han är fem. Tidigast.

 7. peppe skriver:

  Tanja: du har ALL min sympati.

 8. Mimmi skriver:

  Nu förstår jag inte riktigt, har du aldrig bytt blöja på stan förr? Kan du förreste berätta lite om hurdan kombo ni gör med tygblöjor och vanliga, och vilka märken ni gillat bäst hittills och så? I ett annat inlägg om du vill? Tack!

 9. Therese skriver:

  Ingen höjdare att byta på offentlig toalett. vi har alltid med engång-liggunderlag och tvättservetter. Det är dock MYCKET lättare för oss kvinnor. Min man har svurit ve och förbannelse mer än en gång över det faktum att skötrum oftast ligger i anslutning till damtoaletten, vilket jag tycker är helt förkastligt. Hur roligt är det att byta blöja på stengolv och bara kallt vatten i kranen?

 10. peppe skriver:

  Mimmi: hej där! konstigt nog föredrar Vid att bajsa hemma, helst i byttan faktiskt. Angående blöjor så använder vi såna där tvättbara som kom med förpackningen från Fpa och Pampers. Magnus är duktigare än jag på att använda tygblöjor. Kudos till honom.

 11. peppe skriver:

  Therese: värst är det när det inte finns nåt skötrum alls. Och du har helt rätt i attt det är lite underligt att bara kvinnor förväntas byta blöjor på sina barn ute på stan.

Kommenteringen är stängd.