Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Cincinnati Reds 77

20 mar , 2011, 17.03 peppe

 

Vidar genomled en smärre blöjolycka under besöket hos sin mormor. Mormodern grävde en stund i ett djupt skåp och trollade därefter fram en jumpsuit (som man säger i modekretsar) som jag själv använt i slutet av 1970-talet. Den visade sig vara lika snygg drygt trettio år senare.

Läs också

9 kommentarer

 1. i skriver:

  Vilken snygg vagn!

 2. Syster Yster skriver:

  Han ser ut som en kung i vagnen och här måste jag ta tillbaka mitt ogillande angående jumpsuits, denna är ju snygg!

 3. Helena skriver:

  Så fint att hon har sparat din vagn och dina kläder! Önskar att min mor hade sparat något. Allt har kastats eller getts bort. Vidar ser ut som en superhjälte!

 4. peppe skriver:

  Min mamma sparar allt. Alltså ALLT. Det är både en blessing och en förbannelse.

 5. peppe skriver:

  Skönt att Vidar kunde få dig på andra tankar angående jumpsuiten.

 6. peppe skriver:

  Tack! Jag är också löjligt förtjust i den.

 7. Sarah skriver:

  Hej Peppe!
  Söt Vidde! Jag kom plötsligt ihåg att du när Vidde föddes skrev att det absolut det första och sista barnet du väntar och föder..Nu undrar jag, hur går tankarna såhär ett år senare? Jag blev mamma i december och tänker mycket på att ska man verkligen göra rumban en gång till…antar att tankarna ändrar med tiden, men hur är det för dig? Undrar jag bara av ren nyfikenhet :)

 8. peppe skriver:

  hej och grattis till moderskapet, hoppas att ni haft det bra tillsammans! vi är fortfarande inne på att ett barn räcker mer än väl för vår familj. Kanske jag borde skriva ett helt inlägg om mina tankar angående det.

 9. Sarah skriver:

  Ja, gör det, vore intressant att läsa.

Kommenteringen är stängd.