Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

En solskenshistoria

8 aug , 2012, 15.55 peppe

 

Den lilla röda bilden Blixen McQueen är Vidars finaste leksak. Ända sedan han såg bilen i handen på en ettåring i lekparken i maj har han älskat den mer än livet. Han fick en egen liten röd bil (för i vår familj får man tydligen allt man pekar på) och har sovit med den i handen sedan dess.

I fredags hände det som inte fick hända! Vidar tappat bort Blixen i Koffparken. Stort drama och skallgång. Gråt och tandagnisslan. Vi hade redan gett upp hoppet då vi två dagar senare sneddade genom parken för att komma till Sandvikens lopptorg då Magnus såg någonting rött i gräsen. DET VAR BLIXEN!

Allt är bra nu.

 

Läs också

2 kommentarer

  1. Anna skriver:

    Ah, härligt! Vet precis vad du talar om!

Kommenteringen är stängd.