Det är så mycket jag inte vet om barn och föräldraskap

Okategoriserad

Alfamamman i Los Angeles

11 apr , 2013, 17.14 peppe

 

I höstas fick jag veta att jag fått ett stipendium för att studera ett år i USA. Nu gällde det bara att komma in på universitetet också. Sedan september har jag åkt kors och tvärs i Europa (okej, Amsterdam och Stockholm) där jag gjort olika prov (Toefl och Gre), jag har klistrat ihop portfolion, skrivit Statement of purpose, tjatat till mig rekommendationsbrev och grävt fram gamla betyg från början av 2000-talet. Förra veckan fick jag äntligen veta att jag är välkommen till USC Annenberg School for Communication and Journalism där jag ska göra en M.A. i Specialized Journalism.

Jag känner mig så otroligt lyckligt lottad! I juli åker hela familjen i väg till Los Angeles och där börjar ett helt annorlunda liv än här.

Läs också

6 kommentarer

 1. Nina skriver:

  Grattis, vad härligt! Satt just här och drömde om att flytta till LA i morse… :)

 2. finskpråkig tant skriver:

  Fint! Hoppas det går bra att leva och äta vegetariskt i LA också när man har bråttom. Dina studier är säkert jätteintressanta, men konstigt hur många bevis och intyg de krävt att få. Ta det lugnt om du kan före resan.

 3. Slummy Mummy skriver:

  Grattis! Modigt och målmedvetet jobbat!

 4. Malenami skriver:

  Jag är så glaaad för din och er skull! :) Önskar er ett skönt veckoslut!

 5. matilda skriver:

  är det meningen att ni ska stanna där när du pluggat klart?

 6. peppe skriver:

  Matilda: nja, meningen är nog att komma hem, men man vet ju aldrig.

Kommenteringen är stängd.